Skal din klasse PÅ lydvandring? 

Lydvandringen var opbygget meget pædagogisk og struktureret. Eleverne oplevede at blive aktiveret, så alle havde en rolle og en funktion i løbet af vandringen: alle følte, at de var ansvarlige for noget vigtigt. Derudover var det rigtig godt, at vi kom rundt i området og så rigtig meget af det i stedet for bare at sidde indendørs og lytte. Det stimulerede både den ene og den anden sans og dermed forskellige måder at lære på. Som lærer kan jeg se, at det er en rigtig fin måde at arbejde på
— Lærer, Skive Friskole

HJEM TIL BLÅGÅRDEN er en lydvandring med fortællinger fra beboere og gæster i området omkring Blågårds Plads, som giver et personligt og nuanceret billede af Blågården på Indre Nørrebro.

Med HJEM TIL BLÅGÅRDEN tilbyder HØRT en anderledes og interaktiv byvandring, som undersøger beboernes oplevelser af deres lokalområde. Med fokus på deltagelse, medborgerskab, bevægelse og viden, er lydvandringen udformet som en moderne skattejagt, der tilrettelægges efter alder og formål.

HJEM TIL BLÅGÅRDEN udbydes både som en enkeltstående temadag og som et længerevarende undervisningsforløb, hvor vi samarbejder med klassens lærere omkring den konkrete udformning af forløbet. Kontakt os på info@hoert.dk eller 51765733 for at høre nærmere om muligheder og pris.

Det var sjovt og det er ikke noget, jeg har prøvet før. Det var fedt at høre om alle de forskellige mennesker. Og så synes jeg, det fungerede godt, at man samtidig med at man hørte historierne, også kunne høre byen, så det virkede levende
— Elev, 8. klasse