CENTER FOR SUCCES


INTERAKTIV PERFORMANCE OM succes

HØRT forvandler kulturperlen ØEN til forskningsinstitutionen ”Center for Succes”. Her inviterer vi i rollen som forskere klienterne til at indgå i kliniske forsøg og gruppeterapi. Herigennem skal de sammen sætte begrebet SUCCES under lup, og undersøge betydningen af det i deres egne liv.

Vi søger testpersoner som er over 18 år. Køn, civilstand, årsindkomst og sygehistorik er underordnet. I vil blive guidet kyndigt gennem aftenen, og der vil være rød saftevand.

Se det som en unik mulighed for at få et indblik i og bidrage til Center for Succes’ banebrydende forskning, som ellers normalt er lukket for offentligheden.

Vi glæder os til at tage imod dig, når du tjekker ind på CFS!

Husk dit gule sygesikringskort.

Herunder kan du lytte til en kort teaser fra forestillingen:

(Dette er en interaktiv performance, hvor publikums deltagelse undervejs er omdrejningspunktet for værkets udvikling

NB: Der er et meget begrænset antal pladser. Når du køber billet, skal du vælge enten d.25 eller 26 november.

Billetter: 75 kr.


HVORFOR:

Nørrebro Lokaludvalg har støttet HØRT, så vi kan gå i kødet på succes-begrebet og dets rolle i samtiden. Men hvorfor lige succes? Fordi danskerne går ned med stress, depression og angst i hobetal. Vi sammenligner os med hinanden, tvivler på os selv, presser os selv til plukfisk. Med andre ord, den mentale sundhed raller - på Center for Succes, undersøger vi om vores succesbegreb er skævvredet.