DET MAN SIGER: KAMPEN

Brugte du ungdommen på barrikaderne? Har du været i håndgemæng med døden? Kæmper du en daglig kamp for at holde liv i stuebregnen eller for retten til at elske lige præcis den, du vil? 

Kom ind i kampen

Livet er en lort siger nogen, Benny Andersen kalder det en morgengave. Uanset dit udgangspunkt er livet fuld af kampe, fordi livet er værd at kæmpe for: kampen for kloden, for kærligheden, for kroppen. Kampen for de almene boliger, kampen for at få lov til at være brun, tyk, trans. Kampen for at undfange en baby, at fange en fisk, eller vinde pudekampen mod moster Lene. Kampen mod stress, smøger og indre dæmoner. Små kampe, store kampe og dem midt i mellem. Nogle gange skal vi komme ind i kampen, nogle gange skal vi vælge vores kampe, og andre gange skal vi sætte os ned og lytte til andres.

Publikum skaber forestillingen      

Derfor inviterede HØRT til DET MAN SIGER med temaet ”Kampen” på Teater Grob lørdag d. 27. oktober 2018. For at opfordre deltagerne til at fortælle og ikke mindst lytte. På denne aften havde vi æren af historier om bl. a livet som transkønnet, en forlist håndboldkarriere og kampen for at lære ikke altid at kæmpe imod.

Lyt til udvalgte historier om kampe

DET MAN SIGER - Et øvelokale  

DET MAN SIGER er en publikumsdrevet fortælleforestilling, hvor folk fra publikum melder sig til at gå sig på scenen og fortælle deres egne historier baseret på aftenens tema. Rammerne og værtskabet leveres af HØRT, men indholdet – historierne – er helt op til publikum.                                                                                                                                                        HØRT skaber aftenen, for at kæmpe for medborgerskabet. Flere skal have lyst og mod til at sætte sig selv i spil og bidrage til forandring. Vi håber at aftenen kan fungere som et slags øvelokale, der giver deltagerne blod på tanden til at mødes om og handle på de helt store og fælles kampe – uden for teatret.