DET MAN SIGER: MØDET

Husker du: dine fødders første møde med den franske jord eller dit bankende hjerte, da du skulle møde din penneven gennem 5 år IRL? Hvordan var det første gang, din tunge mødtes med en andens i et ægte fransk kys? Eller dengang du stod ansigt til ansigt med dig selv i rollen som nybagt far? 

Mødet med andre, dig selv eller helligånden

Vi møder mennesker hele tiden. I spejlet, hos bageren, på skolen, i et ashram i Indien. Et møde kan være livsændrende, traumatisk, hjerteåbnende, et strejf i nakken eller en mavepuster. Vi kan møde en ny god ven, en kultur, Helligånden eller os selv. Uanset hvad, ligger der i mødet et potentiale for at lære – om os selv og om andre. 

D. 19. Februar 2017, gæstede HØRT Frederikskirken i Paris med fortællekonceptet DET MAN SIGER. Temaet var “Mødet” og deltagerne delte personlige historier, der gjorde aftenen til endnu et bidrag af uforglemmelige møder til samlingen. 

Hjertemøder

Deltagerne indgik undervejs små samtaler med deres sidemænd og delte til sidst et hjerte med en de ikke kendte. Sammen fandt de noget de havde til fælles - en drøm, en følelse eller en værdi.