EN AFTEN OM ENSOMHED

Ensomhed.jpg

Hvad er ensomhed? Hvor sidder den? I maven, i hjertet, i panden? Kan folk se, når man er ensom? Og hvorfor er det så svært at tale om ensomheden?  

Nogle går ensomme gennem et helt liv, andre oplever det i strejf, men fælles for de fleste mennesker er vel en genkendelse af ensomhedsfølelsen, når den er der. Og hvis vi er fælles om at føle os ensomme, hvorfor så ikke tale om det sammen?

HØRT er pavestolte over at få lov til at tilrettelægge ”En aften om ensomhed” for Ventilen, der hver dag arbejder med ensomhed i befolkningen. Det sker d. 6. december på Teater Grob. 
Her bringer vi ensomheden ud i fællesskabet med publikums egne, selvoplevede historier. Med scenerummet som ramme sætter vi også fokus på det mod, som det kræver at dele ud af sin ensomhed, sine erfaringer og måder at håndtere den på. Og hvem ved - måske opdager vi, hvor lidt alene vi egentlig er, når vi først lukker nogen ind i vores ensomhed.

Til ”En aften om ensomhed” er der plads til 8 fortællere på scenen i løbet af aftenen. De første fire har meldt sig på forhånd, og til denne aften er det fire af Ventilens modige unge, som vil dele de første personlige historier om ensomhed. Efter pausen har alle blandt publikum mulighed for at melde sig som fortællere. Det eneste krav er en selvoplevet historie på max 5 minutter, der passer til temaet. Tilmelding sker i baren på aftenen. Aftenen er åben for alle.

“En aften om ensomhed” er første arrangement i forbindelse med Grow Festival – en tre-dages festival med scenekunst leveret af unge, talentfulde scenekunstnere. Ved køb af billet til “En aften om ensomhed”, har man gratis adgang til festivalens andre forestillinger.