EN AFTEN OM MENSTRUATION

Det er rødt, slimet og kan lugte. Både af fisk og af ingenting. Menstruationsblod har gennem årtusinder været omgærdet af mystik, frygt og tabu. Alt fra læger til reklamefolk, feminister, kunstnere, politikere og præster har haft en mening om det blod, der måned efter måned siver ud mellem benene på halvdelen af jordens befolkning.

En aften om Menstruation er en interaktiv forestilling om temaerne krop, køn, tabuer og fællesskab, som vi udviklede i forbindelse med bogudgivelsen af "Gennemblødt". HØRT skaber rammerne for aftenen, hvor publikum, ligesom til DET MAN SIGER, kan blive meget klogere på deres medpublikummer og temaet - MENSTRUATION. En aften om Menstruation er baseret på tillid, humor og fokus på deltagerne, når vi i fællesskab med publikum gelejder blodet ud af underbukserne og ind i vores allesammens ordforråd.

Aftenen byder på bloody mary's, den interaktive udstilling "Gennemsnitlig menstruation", selvoplevede fortællinger, og værtskab af HØRT. Alt i alt en oplevelse med alt godt fra underlivets forunderlige verden - fyldt med blod, myter, skam, personlige historier og kønskamp. 

Er du interesseret, så send os endelig en mail på info@hoert.dk

 

Nedenfor kan du klikke dig videre og læse om tidligere afholdte arrangementer. 

 

 EN AFTEN OM MENSTRUATION - TÓRSHAVN   

EN AFTEN OM MENSTRUATION - TÓRSHAVN

 

 EN AFTEN OM MENSTRUATION - GENNEMBLØDT   

EN AFTEN OM MENSTRUATION - GENNEMBLØDT