Facilitering & værktøjer

HØRT etablerer trygge rum, hvor alle kan være med. De er i stand til at skabe nærvær og tillid, så selv et tabu som “ensomhed” kommer på alles læber.
— Ventilen - "En aften om ensomhed"

Vi hjælper organisationer, uddannelsesinstitutioner, kommuner og private med at engagere deres medlemmer og målgrupper i deres sag. Vores styrke er at vi aktiverer både hjerne, hjerte og krop når vi møder målgruppen og guider dem i dialog om et emne. Hele mennesker skaber hele løsninger.


Sex & Samfund - dialog om Lighed & grænser

< < Tidigere har vi eksempelvis udviklet Lighedsfabrikken for Sex & Samfund - på Roskilde Festival og Ungdommens Folkemøde. Her mødte unge hinanden i en dialog, hvor både hænder, humor og refleksioner er aktiverede. Sammen opfordrede de hinanden og andre til konkrete handlinger for lighed.

Fabrikken har desuden skabt debat og handlekraft for Folkemødet, Copenhagen Business School og Ventilen. Læs mere om formatet her.

HØRTs metoder formidler vores faglige viden på en ny og inddragende måde, så vi når ud med vores budskaber til målgrupper, vi måske ikke ville nå før. Vores målgruppe er bl.a. unge og vi vil gerne involvere og inddrage dem i emner som køn, krop, relationer og grænser uden at være belærende og med løftede pegefingre.
— Sex & Samfund

Desuden har vi faciliteret workshops for Sex & Samfund med > > gymnasierepræsentanter fra hele landet. På baggrund af dette udviklede vi aktiviteterne til Uge Sex-kampagnen, som skulle klæde eleverne på til at gå i dialog om emnet “grænser”.

 

Co-design : facilitering i en skarp, sjov og tryg ramme

Vores workshops er co-designs - det betyder i praksis at HØRT faciliterer skarpe,indbydende og trygge rammer, men at det er deltagerne der i fællesskab skaber et bæredygtigt indhold og output. På denne måde inspirerer vi publikummer til blive deltagere, medlemmer til at blive aktivister og borgere til at blive medborgere.

Al facilitering og alle værktøjer tilpasses konkrete grupper, kontekster og samtalesituationer.  Hvis du eller din organisation har brug for hjælp til, hvordan borgere bliver til medborgere, medlemmer til deltagere eller publikum til medskabere, så kontakt os endelig på info@hoert.dk for at høre nærmere.


Øvrige eksempler på facilitering

Herunder kan du læse hvordan vi har faciliteret dialog om emner som politik, demokrati, mangfoldighed, køn, ensomhed, udenforskab og død.