HØRTS HJERTEFABRIK

 

HØRTs  HJERTEFABRIK skaber løsninger på menneskers fælles udfordringer, ved at gøre komplekse emner og tabuer relaterbare.  HØRT tager hjertefabrikken med rundt i landet og samarbejder med forskellige aktører med det formål at sætte ild under handlekraften og dialogen.

Fabrikken er en interaktiv performance, hvor deltagerne indgår i små produktionsteams, sætter samlebåndet i gang og går i dialog og løsninger for fremtiden. Se mere i filmen til venstre. Fabrikken er en tydelig og tryg ramme som egner sig til dialog om mange emner.

LAD DIG INSPIRERE !

Den 11. oktober kl 16 tager vi fabrikken med på CBS, hvor en ny platform “Diversity & Difference” launces. Til anledningen er fabrikken en Diversity Factory. Hele launcen er åben for alle, men kræver tilmelding.

Her på siden poster vi alle de opfordringer til handlinger, som fabrikken og borgerne har produceret gennem tiden. Værsågod at lade jer inspirere!

Tidligere har vi arbejdet sammen med Folkemødet, Sex & Samfund, Roskilde Festival og Ventilen om emnerne demokrati, lighed og fælleskab.  Og vi har været støttet undervejs af blandt andet Tuborgfondet.

 

HANDLINGER FOR DEMOKRATIET:

HANDLINGER FOR FÆLLESSKABET:

HANDLINGER FOR LIGHED: