HØRTS HJERTEFABRIK

 

HØRTs  HJERTEFABRIK skaber løsninger på menneskers fælles udfordringer, ved at gøre komplekse emner og tabuer relaterbare.  HØRT tager hjertefabrikken med rundt i landet og samarbejder med forskellige aktører med det formål at sætte ild under handlekraften og dialogen.

Fabrikken er en interaktiv performance, hvor deltagerne indgår i små produktionsteams, sætter samlebåndet i gang og går i dialog og løsninger for fremtiden. Se mere i filmen til venstre. Fabrikken er en tydelig og tryg ramme som egner sig til dialog om mange emner.

LAD DIG INSPIRERE !

Fra d. 14-17 juni 2018 var vi på Folkemødet i Allinge, hvor vi genererede handlinger for demokratiet og fællesskabet og opfordrede folk til at føre dem ud i virkeligheden på efterfølgende.  Her på siden poster vi alle de opfordringer til handlinger, som fabrikken og borgerne har produceret gennem tiden. Værsågod at lade jer inspirere!

Tidligere har vi arbejdet sammen med Sex & Samfund, Roskilde Festival, Folkemødet og Ventilen om emnerne demokrati, lighed og fælleskab.  Og vi har været støttet undervejs af blandt andet Tuborgfondet.

 

HANDLINGER FOR DEMOKRATIET:

HANDLINGER FOR FÆLLESSKABET:

HANDLINGER FOR LIGHED: