SAMARBEJDSPARTNERNE SIGER

ss11_logo_sexogsamfund.png

Trine Hagelskjær Pederen, Projektleder Sex & Samfund om det samarbejdet om Roskilde Festival, Ungdommens Folkemøde og UgeSex kampagnen: “Min motivation for at samarbejde med jer er, at jeres metoder kan hjælpe os med at formidle vores faglige viden på en ny og inddragende måde, som hjælper til at vi når ud med vores budskaber til målgrupper, som vi måske ikke ville nå før eller på en ny måde. Vores målgruppe er bl.a. unge og emner
som køn, krop, relationer og grænser, hvor vi gerne vil involvere og
inddrage de unge uden at være belærende og med løftede pegefingre.
Og der synes jeg at I kan supplere os, ved at bruge nogle
virkemidler og værktøjer i kombination med dialogen.”

Kathrine Krone, leder Byens Hus Roskilde om HØRTs dialogspil og -metoder: 
"HØRTs lyttebiograf og samtale-værktøjer har været en inspiration for mig som leder af Byens hus Roskilde. HØRTs arbejde med at indsamle fortællinger og bringe dem nye steder hen, samt understøtte den verbale selvtillid som en forudsætning for demokratisk selvtillid, er ekstremt interessant når vi arbejder med, hvordan deltagelsen i demokratiet fortsat kan udvikles. Vi har konkret brugt det til at synliggøre den vigtige og ligeværdige samtale mellem folkevalgte og folket i det initiativ, der kaldes ”Byrådet i Bh”, som er et løbende forsøg på at skabe anderledes møder mellem borgere og politikere. HØRT udviklede en flip flap, der med gode og tankevækkende spørgsmål skabte netop sådan et anderledes møde. Hørts indgangsvinkler og arbejde er desuden ikke kun interessant, det er også oprigtigt, seriøst og professionelt i sin udførsel. Jeg drømmer om at samarbejde med HØRT i mange flere sammenhænge fremadrettet”

Liv Helm, teaterinstruktør og medstifter af scenen HAUT om DET MAN SIGER: “HØRT er for mig at se et af de mest interessante initiativer inden for publikumsinddragende events. De er dygtige til at få medvirkende til at føle sig trygge og inspirerede. Og de gør brug af nytænkende metoder til at skabe en anderledes publikumsoplevelse.”  

Tine Tranekær, Fryshuset, om bl.a. undervisningsforløb i retorik og rollemodelsfortælling for kriminalitetstruede og tidligere kriminelle unge mænd I alderen 20-35 år: ”Frem for alt så vi, at undervisningen var med til at styrke deres selvværd og igangsætte sunde refleksioner omkring eget levet liv og egne muligheder for at bruge deres fortællinger i deres aktive medborgerskab. (…) HØRT har en redskabskasse af kreative undervisnings- og faciliteringsværktøjer, som gør, at de kan igangsætte refleksioner og dialog om alt fra ungdomskriminalitet til poesi i øjenhøjde med alverdens målgrupper.”

Clémence Wambergue, arkitekt, scenograf mm. om bl.a. DET MAN SIGER: “Besides being a very professional and hard-working team, HØRT has developed a very creative and sensitive practice. The collective has been giving a large and open space for art and aestetics in both their work process and their approach with clients and public.“ 

 

 

 

 

 

Michala Heering Brink, Frederiksberg Sundhedscenter, om MADFESTIVAL UNDER BUEN:
“Med HØRTs formidling og udstråling på “Madfestival Under buen” formåede de at få deltagerne til at føle sig trygge, så de kom I tale, og samtidig motiverede de deltagerne til at generere idéer. Alt I alt tilrettelagde HØRT en sammenhængende og æstetisk flot festival med masser af dialog – og som gav et konkret output.”

 

 

Pernille Bille, Madkulturen, om netværksdag for madkundskabslærerstuderende: “Som vært for netværksarrangementet skabte HØRT en rummelig, tryg og uformel stemning, der var essentiel for dagens udbytte. HØRT formåede at skabe rum for kreativ udfoldelse, hvor alle deltagere var aktive og følte sig hørt.”

 

Ditlev Jørgensen, den boligsociale indsats Det Gode Naboskab, Indre Nørrebro, om HJEM TIL BLÅGÅRDEN: HØRT designede og gennemførte hele forløbet i dialog med de lokale samarbejdspartnere og deltagerne i projektet, der var beboere med vidt forskellige baggrunde. I samarbejdet med deltagerne og de lokale interessenter var HØRT lyttende og dygtige til at tilpasse projektet til lokale behov og fremstod meget fagligt kvalificerede. HØRT leverede et produkt, der stadigvæk har potentialer til at indgå i Det Gode Naboskabs arbejde.”