Har du det bedst, når du spiser foran tv’et, eller foretrækker du at spise sammen med alle dine bedste venner? Har du altid hakket oksekød og mælk i køleskabet, eller er du mest spegepølse-typen? Og gør du lidt ekstra ud af aftensmaden, når du får gæster på besøg?
Der er mange måder at gøre det på, når det kommer til mad, men hvad kan man komme frem til, når forskellige mennesker, ung som gammel, laver mad ud fra overskudsmad kun tilsat fri fantasi, mens de debatterer og undersøger, hvad der definerer gode fællesskaber? Det undersøgte HØRT og ReGastro sammen med deltagerne Madfestival under Buen, hvor temaerne var MAD & FÆLLESSKAB.
Det er Områdefornyelsen Nordrefasanvejskvarteret, Sundhedsdagene, ReGastro og HØRT, der er gået sammen om Madfestival under Buen, og hele arrangementet vil foregå i det nye udendørskøkken under Buen ved Nordre Fasanvej.