UNDERVISNING

HØRT har været nærværende i deres undervisning og formået at skabe tillidsfulde relationer til de unge. Vi oplever, at HØRT har skabt et trygt rum, hvor drengene har haft mod på at udfordre deres personlige grænser og derigennem har de udviklet nye kompetencer
— Tine Tranekær, projektkoordinator i Fryshuset

Med en faglighed, der er både teoretisk og praktisk velfunderet har vi erfaring med og kompetence til at tilrettelægge undervisningsforløb, der på én gang er interaktive, deltagerinvolverende og tværfaglige. Metodisk arbejder vi med greb fra retorik, scenekunst, konflikthåndtering og æstetik og har fokus på at skabe totaloplevelser som bringer både intellekt, mod og fantasi i spil.
Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke målgruppe og dennes behov  - om det er din folkeskoleklasse, dine kontorkammerater, din poesiklub eller fædregruppen. Vi tilbyder derfor både individuelle undervisningsforløb såvel som gruppeundervisning, og er åbne overfor nye ideer og samarbejder. Kontakt os endelig på info@hoert.dk eller 51765733 for at høre nærmere om, hvad vi tilbyder.