værtskaber

Det var enormt trygt at overlade værtskabet og faciliteringen af “En aften om ensomhed” til HØRT. De håndterede emnet og deltagerne med respekt, humor og omsorg. HØRT er facilitering i festtøj!
— Ventilen

Hvordan etablerer man et rum, hvor tabuer og komplekse emner kan diskuteres på en tryg, engagerende og ikke-akavet måde? Vi udvikler altid værtskaber og facilitering i tæt samarbejde med eksempelvis den organisation, som ønsker deres emne på dagsordenen. Og vi bringer os selv og deltagerne i spil - ved at udfordre og appellere til både sanser og intellekt.


EN AFTEN OM ENSOMHED & EN AFTEN OM MENSTRUATION

Ventilen arbejder med ensomhed og unges oplevelser af at føle sig ensom blandt andre, og vi udviklede og faciliterede En aften om ensomhed, for at give de unge et talerør og tabuet en scene at være på. Læs mere om aftenen her.

Ligeledes bidrog vi med et skræddersyet og publikumsappellerende værtskab, da vi designede “En aften om Menstruation” i forbindelse med udgivelsen af bogen “Gennemblødt - en bog om menstruation”. Læs mere om aftenen her.

Ved begge lejligheder inviterede rummet deltagere til at dele deres historier om temaerne, og HØRT var værter undervejs, så stemning, opbakning og deltagelyst kunne blomstre undervejs.


MAD & FÆLLESSKAB

Det skal helst ikke ligne hverdagen, hvis vi skal tænke nyt. Derfor har HØRT gennem en del år specialiseret sig i værtskaber - i at skabe veltilrettelagte og fantasifulde rammer, som opfordrer til aktiv deltagelse og nye perspektiver.

Nedenfor kan du se hvordan et værtskab kan se ud. I forbindelse med Sundhedsdagene i Frederiksberg Kommune tilrettelagde vi en aktiv dialog om det nye udekøkkens potentiale som mødested for borgerne i området. Læs mere her.

Med HØRTs formidling og udstråling på “Madfestival Under buen” formåede de at få deltagerne til at føle sig trygge, så de kom I tale, og samtidig motiverede de deltagerne til at generere idéer. Alt I alt tilrettelagde HØRT en sammenhængende og æstetisk flot festival med masser af dialog – og som gav et konkret output.
— Frederiksberg Sundhedscenter

ØVRIGE VÆRTSKABER: